Header Ads

Semakan Keputusan Sekolah Seni Malaysia Tingkatan Satu 2018

Semakan Keputusan Sekolah Seni Malaysia Tingkatan Satu 2018 | Bilakah tarikh semakan keputusan Sekolah Seni Malaysia 2018 bagi Tingkatan Satu? Untuk makluman pelajar, anda boleh membuat semakan permohonan kemasukan ke Sekolah Seni Malaysia ambilan sesi 2018 menerusi atas talian (online) sistem eSSEM.

Semakan Keputusan Sekolah Seni Malaysia Tingkatan Satu 2018

Tarikh rasmi semakan keputusan Sekolah Seni Malaysia tahun 2018 akan diumumkan di portal rasmi Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM). Oleh itu disarankan pelajar perlu peka untuk mengetahui keputusan kemasukan ke Sekolah Seni Malaysia sesi 2018. Disini juga MyBelajar akan turut kongsikan cara semakan keputusan Sekolah Seni Malaysia Tingkatan 1 tahun 2018.


Semakan Keputusan Sekolah Seni Malaysia Tingkatan Satu 2018


Berikut adalah tarikh-tarikh penting Semakan Keputusan Sekolah Seni Malaysia 2018 Online meliputi semakan tawaran dan semakan serlahan seni ;

A. Semakan Tawaran

Tarikh semakan : Akan dikemaskini

B. Semakan Serlahan Seni

Tarikh semakan : Akan dikemaskini


Aplikasi Semakan Keputusan Sekolah Seni 2018 Online 


LINK SEMAKAN → KLIK SINI 

Untuk dapatkan pelbagai info lain dan maklumat terkini, follow kami di Facebook di https://www.facebook.com/Mybelajar dan follow kami group telegram MyBelajar menerusi link ini https://t.me/mybelajarsistem.

Semoga perkongsian ini dapat membantu anda membuat semakan keputusan Sekolah Seni Malaysia tahun 2018 bagi pelajar Tingkatan Satu. Selamat maju jaya.

No comments

Powered by Blogger.