Header Ads

Semakan Keputusan KV, SMT, GIATMARA & WISDEC 2018

Semakan Keputusan KV, SMT, GIATMARA & WISDEC 2018 | Adakah pemohon Kolej Vokasional (KV), Sekolah Menengah Teknik (SMT), GIATMARA dan WISDEC ambilan sesi 2018? Untuk makluman, anda boleh membuat semakan keputusan permohonan KV, SMT, GIATMARA dan WISDEC secara online bermula pada 15 Januari 2018 sehingga 22 Januari 2018.

Semakan Keputusan KV, SMT, GIATMARA & WISDEC 2018

Semakan Keputusan KV, SMT, GIATMARA & WISDEC 2018


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang cara semakan keputusan KV, SMT, GIATMARA & WISDEC 2018 termasuk tarikh semakan dan aplikasi online :

Tarikh Semakan Tawaran KV, SMT, GIATMARA & WISDEC 2018


● Tarikh Semakan : 15 Januari hingga 22 Januari 2018

Cara Semakan Keputusan KV, SMT, GIATMARA & WISDEC 2018


Pemohon boleh membuat semakan permohonan KV, SMT, GIATMARA & WISDEC 2018 secara online menerusi laman web Bahagian Pendidikan Teknik dan Vokasional dan Kementerian Pendidikan Malaysia di pautan berikut ;

● https://sptv.moe.gov.my
● Sila masukkan MyKad atau No. Angka Giliran dan klik butang SEMAKAN untuk menyemak keputusan pemohon.
● Sekiranya permohonan anda berjaya sahkan sama ada anda menerima atau menolak tawaran dan cetak surat tawaran tersebut.

Selamat membuat Semakan Keputusan KV, SMT, GIATMARA & WISDEC 2018 secara online. Tahniah kepada mereka yang berjaya mendapat tempat di Kolej Vokasional, Sekolah Teknik, Pusat GIATMARA dan WISDEC.

1 comment:

  1. Harap kawan I boleh dapat lulus dengan markah yang cemerlang supaya dia dapat biasiswa utk memohon subjek yg dia minat.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.